Tìm kiếm theo tiêu đề

Tin tức cộng đồng

[MỜI HỢP TÁC] Các kỳ thi Olympic Quốc tế 2026 (IMO - IEO - ISO)

Kính gửi Quý Lãnh đạo, Ban Giám hiệu và Quý Thầy/Cô, FermatTech (Đối tác Google tại VN) phối hợp cùng SCO Ấn Độ trân trọng kính mời tham gia 3 kỳ thi uy tín dành cho HS từ lớp 1 - 12: - IMO: Olympic Toán Quốc tế. - IEO: Olympic Tiếng Anh Quốc tế. - ISO: Olympic Khoa học...
Xem tiếp

Tin tức thư viện

Chức năng Dừng xem quảng cáo trên violet.vn

12087057 Kính chào các thầy, cô! Hiện tại, kinh phí duy trì hệ thống dựa chủ yếu vào việc đặt quảng cáo trên hệ thống. Tuy nhiên, đôi khi có gây một số trở ngại đối với thầy, cô khi truy cập. Vì vậy, để thuận tiện trong việc sử dụng thư viện hệ thống đã cung cấp chức năng...
Xem tiếp

Hỗ trợ kĩ thuật

  • (024) 62 930 536
  • 0919 124 899
  • hotro@violet.vn

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

fish

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Đỗ Văn Hùng (trang riêng)
Ngày gửi: 15h:26' 10-08-2011
Dung lượng: 4.9 MB
Số lượt tải: 90
Số lượt thích: 0 người
QUIZ ON FISH
STUDENT: NGUYỄN NGÔ MINH TRÍ
CLASS: ENGLISH2006B
FISH
START
PART 2: ANSWER THE QUESTIONS
PART 1: MULTIPLE CHOICES
PART 1: MULTIPLE CHOICES
Start
1. The name of this fish is…
A. cod
B. tuna
C. anabas
D. loach
Congratulations!
NEXT
2. The name of this fish is……
A. eel
B. catfish
C. snakehead fish
D. sole
Congratulations!
NEXT
3. The name of this fish is…
A. pacu
B. albacore
C. alewife
D. batfish
Congratulations!
NEXT
4. ………. is a marine mammal. Its length is up to 32.9 metres, and it can weigh up to 150 tons. It is the largest animal ever known to have existed.
A. Gopher rockfish
B. Dolphin
C. Blue whale
D. Blue triggerfish
Picture
Congratulations!
NEXT
5. The name of this fish is…….
A. loach
B. carp
B. bonito
D. dorado
Congratulations!
NEXT
6. The name of this fish is….
A. three-dot gourami
B. gold fish
C. kissing gourami
D. orbicular batfish
Congratulations!
NEXT
7. What kind of fish is this?
A. sailfish
B. catfish
C. moonfish
D. mooneye
Congratulations!
NEXT
8. The name of this fish is….
A. ladyfish
B. hake
C. lamprey
D. tilapia
Congratulations!
NEXT
9. The name of this fish is…
A. kissing gourami
B. pearl perch
C. rock bass
D. Moonlight gourami
Congratulations!
NEXT
10. The name of this fish is….
A. ray fish
B. guppy
C. eel
D. dace
Congratulations!
NEXT
11. The name of this fish is….
A. loach
B. gold fish
C. rasbora
D. milkfish
Congratulations!
NEXT
12. The name of this fish is….
A. ladyfish
B. gold fish
C. lamprey
D. kingfish
Congratulations!
NEXT
BACK
END
1. Watch a short video clip an answer the following question.

Question:
What is the name of this fish?
Answer:
Arowana
NEXT
2. What do you call the fish that is capable of expanding their body by swallowing water or air and is inedible?
Answer:
Puffer
NEXT
3. What do you call the fish that has a sail-like dorsal fin and a long, flat, sword-like upper jawbone?
Answer:
swordfish
NEXT
4. Watch a short video clip an answer the following question.

Question:
What is the name of these fish?
Answer:
Shark
NEXT
5. What do you call the name of the fish that lives in the holes along tropical river side of Africa and Asia and is able to move on land on strong pectoral fins?
Answer:
Mudskipper
NEXT
6. What do you call the name of the fish that is very flat?
Answer:
Sole fish
NEXT
7. What do you call the fish that is friendly marine mammal, is among the most intelligent animals and has playful attitude?
Answer:
Dolphin
NEXT
8. What do you call the fish that has delicate pinkish flesh and characteristically swims from salt to fresh water to spawn?
Answer:
Salmon
BACK
END
Thank you for your attention!
Blue whale
NEXT
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT.
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
TRY AGAIN!
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
SORRY!
YOUR ANSWER IS NOT CORRECT
Start
PART 2: ANSWER THE QUESTIONS
 
Gửi ý kiến