Banner-baigiang-1090_logo1
Banner-baigiang-1090_logo2
TSThS

Tìm kiếm theo tiêu đề

Tìm kiếm Google

Quảng cáo

Hướng dẫn sử dụng thư viện

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 036 286 0000
  • contact@bachkim.vn

Ôn tập cuối năm Tiếng Anh 6 (thí điểm)

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Nông Quốc Đại
Ngày gửi: 00h:29' 27-04-2017
Dung lượng: 1.3 MB
Số lượt tải: 167
Số lượt thích: 0 người
Thursday, April 27, 2017
THE SECOND SEMESTER REVISION
GRAMMAR EXERCISES UNIT 6 - 11
A - STRUCTURES
I. Question words
II. The past simple tense
III. Imperatives
IV. Present perfect
V. Conditional sentence Type 1
B - PRACTICE
I/ Find word which has a different sound in the part underlined.
1. A. flower B. towel C. borrow D. house
2. A. these B.throw C. theme D.there
3. A. favorite B. slight C. fine D. high
4. A. fold B. close C. cloth D. hold
5. A. dad B. hat C. plant D. happy
6. A. that B. tap C. backpack D. classmate
7. A. cow B. how C. now D. low
8. A. couch B. house C. soup D. ground
9. A. star B. father C. camera D. garden
10. A. surround B. brought C. about D. ground
11. A. heart B. heard C. learn D. hurt
12. A. manager B. black C. factory D. army
1- C 2 – B 3 – A 4 –C 5 – C 6 – D
7 – D 8 – C 9 – C 10 – B 11 – A 12 - D
II. Multiple choice :
1. Weather forecast is on at 7:00 ___________ Animal world will follow at 7:30.
A. because B. although C. so D. and
2. ___________days a week do you go to class? – Three days.
A. What B. How C. How many D. How much
3. It’s cold. _______on your coat.
A. put B. take C. wear D. go
4. Pele _______three World Cup and scored 1,281 goals.
A. win B. won C. is winning D. wined
5. –Please, stop _______________noise.
A. makes B. make C. making D. made
6. What________you____________ last weekend?
A. do/do B. will/do C. have/done D. did/do
7. Tom _________Paris twice.
A. visits B. visit C. has visited D. visited
8. Everest is the _________ mountain in the world.
A. highest B. higher C. more high D. most high
9. Ngan is the _______ student in the class.
A. more intelligent B. intelligentest C. most intelligent D. intelligenter
10. We ________ go on holiday to the Moon.
A. can B. could C. may D. might
II. Multiple choice :
1. Weather forecast is on at 7:00 ___________ Animal world will follow at 7:30.
A. because B. although C. so D. and
2. ___________days a week do you go to class? – Three days.
A. What B. How C. How many D. How much
3. It’s cold. _______on your coat.
A. put B. take C. wear D. go
4. Pele _______three World Cup and scored 1,281 goals.
A. win B. won C. is winning D. wined
5. –Please, stop _______________noise.
A. makes B. make C. making D. made
6. What________you____________ last weekend?
A. do/do B. will/do C. have/done D. did/do
7. Tom _________Paris twice.
A. visits B. visit C. has visited D. visited
8. Everest is the _________ mountain in the world.
A. highest B. higher C. more high D. most high
9. Ngan is the _______ student in the class.
A. more intelligent B. intelligentest C. most intelligent D. intelligenter
10. We ________ go on holiday to the Moon.
A. can B. could C. may D. might
III. Complete the sentences below:
1. How/ you/ go/ school/ everyday?
____________________________________________
2. Which/subject/you/ like/ best?
___________________________________________
3. you / win/ match/ last Sunday?
___________________________________________
4. This/ be / the / tall/ building/ in the city.
_________________________________________
5. Phuc/ be/ intelligent/ student/ in the class.
_________________________________________
6. Chau/ never/ swim/ in the sea.
_________________________________________
7. They/ send / letter/ for 2 days.
________________________________________
8. What/ lovely / girl !
___________________________________________
III. Complete the sentences below:
1. How do you go to school everyday?
2. Which subject do you like best?
3. Did you win the match last Sunday?
4. This is the tallest building in the city.
5. Phuc is the most intelligent student in the class.
6. Chau has never swum in the sea.
7. They have sent the letter for 2 days.
8. What a lovely girl!
IV. Use conditional type 1:

1. If I _________( to study), I ___________(to pass) the exam.
2. If the sun _________(to shine), we _________(to walk) to the town.
3. If he _______(to have) a temperature, he _______( to see) the doctor.
4. If my friends _________( come), I ____________(be ) very happy.
5. If she_______(earn ) a lot of money, she ________( fly) to New York.
6. If we _______(travel) to London, we _________(visit) the museums.
7. If you ________(wear) sandals in the mountains, you ________(slip) on the rocks
8. If Rita ______( forget) her homework, the teacher _________(give ) her a low mark.
9. If they _______( go) to the disco, they______ (listen) to load music.
10. If you _________(wait) a minute, I _________( ask) my mother.
IV. Use conditional type 1:
1. If I __ studies ___( to study), I _ will pass __(to pass) the exam.
2. If the sun _ shines _(to shine), we _will walk__(to walk) to the town.
3. If he _has _(to have) a temperature, he _will see_( to see) the doctor.
4. If my friends _ come _( come), I _ will be __(be ) very happy.
5. If she_ earns _(earn ) a lot of money, she _ will fly ( fly) to New York.
6. If we _ travel _(travel) to London, we _will visit_(visit) the museums.
7. If you _wear_(wear) sandals in the mountains, you _will slip (slip) on the rocks
8. If Rita _ forgets_( forget) her homework, the teacher will give _(give) her a low mark.
9. If they _ go _( go) to the disco, they will listen to load music.
10. If you wait _(wait) a minute, I _will ask ( ask) my mother.
 
Gửi ý kiến